Textförfattande

På Partnertekst har vi satt ihop ett dedikerat team av copywriters som är redo att ta din webbplats till en ny nivå med copywriting av högsta kvalitet.

FÅ TEXTFÖRFATTANDE AV HÖG KVALITET HOS OSS

På Partnertekst har vi specialiserat oss på copywriting på e-handel i ett antal år och vi är ständigt på väg att bli ännu bättre.

40+ skickliga textförfattare

Vårt team av skarpa textförfattare står alltid redo vid tangentbordet för att ge din hemsidas kvalitet ett ordentligt lyft. Oavsett vilken typ av text du behöver kan vi leverera den.

Texter på flera språk

Vill du utöka din verksamhet och behöver du texter på danska, norska, svenska, finska, engelska eller tyska? Låt oss få hjälpa till! Vårt team är redo att börja direkt.

Fast kontaktperson

Samarbetet med Partnertekst ska vara enkelt. Därför kommer du att tilldelas en fast kontaktperson som sköter allt från beställning till leverans och säkerställer bästa kvalitet.

Snabb leverans

Har du beställt ett sms från oss får du det snabbt tillbaka. Vi strävar efter korta leveranstider, så att du kan få dina texter på hemsidan så fort som möjligt och komma vidare med dina projekt.

Hög kvalitet

Snabb leverans och hög kvalitet kan gå hand i hand om du vet vad du gör – och det gör vi. Partnertekst är specialiserade på copywriting och vi kompromissar aldrig med kvaliteten även om vi levererar snabbt.

SEO-experter

Vi har många års SEO-erfarenhet i bagaget och ser alltid till att texterna är skrivna och strukturerade efter relevanta rekommendationer, så att du kommer till toppen av sökmotorerna.

Vilka texter kan vi skriva – och vad kräver de?

Partnertekst är specialiserade på alla typer av webbtexter, men med särskilt fokus på e-handel.

Vi kan till exempel erbjuda:

  • Texter för webbshoppar, inklusive:
  • Produktbeskrivningar.
  • Kategoritexter.
  • Vanliga webbtexter.
  • SEO-texter för sökmotoroptimering.

För våra copywriters handlar copywriting om att skriva bästa möjliga text och det handlar om att sätta sig in i företagets och kundens skor och grundligt fundera över hur texten ska vara uppbyggd, vilket tonfall som ska användas och vilken vikt som ska läggas för att vägleda och inspirera. Ditt företag kommer ofta att ha riktlinjer att följa och nyckelord att ta med, och för copywritern handlar det om att få texten att passa in i en högre enhet där alla dessa element passar ihop.

Partnertekst har erfarna och effektiva copywriters

På Partnertekst fokuserar vi på att skriva texter som ger ditt företag ännu mer trovärdighet, driver fler besökare till din webbplats och hjälper till att omvandla besökare till kunder.

Vår standard för copywriting är därför också hög, och detta återspeglas i de copywriters vi väljer ut till vårt team. Vi värdesätter en talang för ord och ett flexibelt och öppet förhållningssätt till textkomposition då våra copywriters vill kunna skriva breda och mångsidiga texter om många olika ämnen och produkter.

En copywriter på Partnertekst kommer därför alltid:

  • Skriva ett adekvat och inspirerande innehåll baserat på dina uppgiftsspecifikationer.
  • Inkludera nyckelord naturligt så att du får en bättre ranking i sökmotorerna.
  • Inkludera råd i texten så att läsaren får en bättre förståelse för produktens/produkternas fördelar och funktioner.
  • Skriva grammatiskt korrekt och välformulerat, så att du får det bästa resultatet.
  • Leverera texter som är uppdaterade i förhållande till den senaste kunskapen och de aktuella trenderna.

Få texter på flera språk

Om du är i behov av copywriting på norska, danska, finska, engelska eller tyska, så har vi på Partnertekst satt ihop ett team av utländska copywriters som är redo att ta hand om dina uppgifter. Precis som våra svenska copywriters kan de självklart hantera alla typer av texter, från kategoritexter till blogginlägg till allmänna webbtexter. Vill du veta mer om möjligheten till textkomposition på ett annat språk än svenska är det bara att kontakta oss och låta oss ge dig ett förslag.

Vi är alltid tillgängliga – ta reda på din copywriting redan idag

Väljer du Partnertekst som affärspartner kan du vara säker på att få högkvalitativa texter som är SEO-vänliga och ökar din konverteringsgrad. Våra copywriters kan skriva om alla ämnen och har erfarenhet av att skriva texter för företag inom en lång rad olika branscher.

Få ett icke bindande erbjudande!

Få ett icke bindande erbjudande på din textuppgift!